dilluns, 17 de març del 2014

Festival de cançó: "Amb tu, sona millor!".

El passat 7 de Març va tenir lloc el Segon Festival de Cançó de les Escolàpies de Figueres. Enguany amb el lema: "Amb tu, sona millor!".

Aquest cop suposava un repte, ja que l’escenari escollit era el Teatre Jardí de Figueres, davant de moltes persones i amb l’afegit d’incloure, no només cantants o ballarins, sinó també projeccions, actuacions i “performances” de diferents tipus amb músics en directe.

A partir de cançons conegudes l'alumnat, des de tercer de Primària, van versionar les lletres de les cançons adaptant-les als valors treballats de pertinença al grup i col.laboració.

Es podrien trobar moltíssims objectius i pretensions a l’hora de muntar una activitat de tal magnitud però la bàsica sempre va ser una: fer gaudir al públic d’un espectacle i que els nostres petits o no tan petits artistes tinguessin l’experiència única de cantar, ballar o actuar davant d’unes mil persones.

L’activitat va ser un èxit senzillament perquè el públic: alumnes, pares, mares, avis, tutors, germans... va passar-s’ho bé. De ben segur que hi ha moltes coses a millorar però estem segurs que el pròxim any, i tal com diu el nostre valor, sonarà tot molt millor!

Salut i música!







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada