dijous, 26 de juny del 2014

Educació Secundària Obligatòria. Acte de lliurament de premis.

Aquest dimecres 18 de juny al matí, la sala d’actes de l’Escola, acollia l’entrega dels diversos concursos i premis que s’han anat desenvolupant al llarg d’aquest curs escolar a ESO. L’objectiu d’aquests concursos és reconèixer la feina ben feta, l’esforç i la constància per una banda, i per una altra premiar la creativitat i la originalitat. L’acte s’iniciava amb el reconeixement als alumnes més participatius dels tallers de lectura de 1r i 2n d’ESO. La professora Pilar García es va encarregar d’anar lliurant-los un petit obsequi en forma de punt de llibre als primers classificats i classificades. 

Tot seguit es van repartir els premis al concurs de fotografia que organitza l’AMPA de l’escola, aquest any utilitzant l’Instagram com a suport pel concurs. 

 A continuació, es va fer el reconeixement a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO que va participar a les proves cangur. Aquests proves són un concurs matemàtic que es porta a terme de manera simultània a diferents països de tot el món. Es van fer el dia 20 de març i van participar més de 300 alumnes només a Figueres. Destaquem l’excel•lent resultat obtingut per la Laia Arbossé, que ha estat la primera classificada de la província de Girona i catorzena de Catalunya. 


 L’alumnat de 4t d’ESO també va rebre la gratitud per la seva participació en la campanya de reciclatge de l’Escola. Cada dilluns han estat els responsables de recollir el paper que s’ha replegat en els contenidors corresponents que es troben distribuïts en diferents parts del centre. 

 Amb l’objectiu de potenciar l’ús educatiu de les tecnologies mòbils i les xarxes socials, l’alumnat de 4t d’ESO ha participat en tres concursos on calia penjar fotografies a Instagram: #EF4tSantaPau, #EF4tParis i #EF4tFlors. En els dos primers un jurat format per professorat de l’escola ha escollit les tres millors fotografies de cada concurs. Pel que fa al concurs #EF4tFlors l’elecció va ser per votació popular. 

 Des de l’àrea d’educació física s’ha organitzat una competició individual i per equips de diferents esports, durant aquesta darrera avaluació. 

Els concursos han comptat amb el suport de l’Escola, l’Associació de Pares i Mares del centre, CatCinemes, el càmping St Miquel de Colera, Hotel la Masia de Pont de Molins, piscina Min, el Lizarran, Txots,  i Dinàmic. 

Professorat de secundària 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada