dilluns, 11 de maig del 2015

III Festival de la cançó 2015.

"Ara jugues tu!"




El divendres 8 de maig al matí les Escolàpies vam fer sonar, vibrar i bategar el Teatre Jardí amb el III Festival de cançó. Entre tots vam fer-nos sentir i, sobretot, vam fer sentir. Cada classe va participar-hi de manera activa. Els més petits i fins a 3r de primària van interpretar cançons com “Jo vull”, “Cançó per la pau” i “Xocolatada infantil”. A partir de 4t de Primària i fins a 4t d’ESO, en format de concurs, van cantar i escenificar les cançons que cada curs havia compost amb dedicació i creativitat seguint el lema d’aquest curs 2014-2015, “Ara jugues tu”. És a dir, cada classe havia triat una cançó, que havia estat o és un èxit, n’havia canviat la lletra per temes com l’amistat o el pas per l’escola. En el moment de l’actuació totes les veus estaven acompanyades pels músics, l’Isaac, en Xavi i en Biel, que tocaven en directe.

En aquesta tercera edició del festival, els guanyadors van ser: en la categoria de Primària, la classe de 6è de Primària amb la cançó “Que ens deixin canviar” i en la categoria de Secundària, la classe de 3r d’ESO B amb el tema “Tornarà a ser igual”.

 El Festival de cançó, coral, festiu, participatiu i obert a totes les famílies, s’està consolidant com una marca de centre gràcies a la implicació tant de l’alumnat com del professorat.

 Figueres, 8 de maig de 2015.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada