dimarts, 23 de juny del 2015

Projecte interdisciplinari "El circ". Cicle Superior.

Aquest curs, el circ ha estat el tema del projecte interdisciplinari que hem desenvolupat al llarg dels últims dies.

Al cicle superior, s’han format grups de treball amb alumnes de les quatre classes. Cada grup ha preparat de manera cooperativa diferents actuacions relatives a disciplines del món del circ. Ha elaborat el guió dels personatges, els cartells publicitaris, els decorats, el vestuari i ha decidit la música per acompanyar l’espectacle.

La cloenda ha consistit en la posada en escena de les activitats preparades per part dels grups davant la resta dels companys i companyes, els quals han seguit amb molt d’interès i han aplaudit l’actuació dels artistes.

A l’inici del projecte, vam poder gaudir de l’actuació d’en Raül Black, un reconegut professional en una de les disciplines que desperten més interès: la màgia i l’il·lusionisme . En Raül va explicar-nos molt amablement la seva experiència en aquest món i va deixar-nos bocabadats amb els seus trucs. Aprofitem per agrair-li una vegada més la seva presència entre nosaltres.

Mestres i alumnes valorem molt positivament els resultats d’aquest projecte engrescador donat que tothom s’hi ha implicat amb molt d’entusiasme. Qui sap si en algun/a d’ells/es se li ha despertat la vena artística i el/la veiem en un futur actuant, com en Raül Black, en el Festival Internacional de Circ de Figueres!

Enhorabona a tots/es els/les participants!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada