dilluns, 27 de juny del 2016

Recaptació de les polseres Candela.



Aquest primer dia de vacances hem fet el segon ingrés al compte de l’Obra Social de Sant Joan de Déu amb la recaptació de la venda de les polseres Candela que hem fet aquest darrer mes. Les activitats es van iniciar a l’Escola amb la formació de l’alumnat de 4t d’ESO per part d’algunes mares d’alumnes vinculades a l’Obra Social de l’hospital. Un cop ben preparats, els i les alumnes de 4t van passar per les classes de cicle superior de primària i totes les d’ESO per ensenyar als seus companys com fer una “Candela”. Finalment els nens i nenes de 3r i 4t de primària van ensobrar les candeles i les van deixar a punt per vendre.

Després de la gran acollida que van tenir els braçalets el dia de la 32a Trobada Interescolàpies de bàsquet que vam celebrar a Figueres el passat 28 de maig, a l’Escola s’han organitzat diversos moments per tal que la gent pogués col·laborar. Se’n van poder adquirir durant la revetlla, a les hores d’esbarjo i fins i tot, es va preparar una petita paradeta a recepció.

Finalment s’han recaptat 2119 €! Moltes gràcies a tots i totes. Esperem seguir col.laborant amb aquesta tasca tant lloable.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada