dimarts, 14 de març del 2017

EntusiasMAT famílies.



Els pares i mares tornen a l’Escola.

El dilluns dia 13 a les 17h vam celebrar l’activitat de formació per als pares i mares de la nostra escola que van voler viure en primera persona una sessió del programa pedagògic-matemàtic EntusiasMAT. Les famílies van ballar, van treballar la numeració, el raonament lògic i la geometria per tal de conèixer de primer mà el programa.
EntusiasMAT es basa amb les intel·ligències múltiples i permet treballar les matemàtiques de manera útil i pràctica, utilitzant múltiples metodologies i recursos perquè l’alumnat estigui motivat. La intenció del programa és acompanyar el procés que va del pensament concret a l'abstracte i facilitar a l’alumnat estratègies per ser competents.

A tots i totes us volem agrair la vostra assistència. Esperem que pugueu parlar amb els vostres fills i filles de les matemàtiques i que gaudíssiu molt de l’activitat. A la resta de famílies que us heu mostrat interessades en realitzar la classe i, tal i com us hem informat, al llarg del tercer trimestre realitzarem una altra sessió.