divendres, 5 de maig del 2017

#EFKomprimit17


#EFKomprimit17 és una jornada d’orientació acadèmica laboral que hem organitzat per l’alumnat de segon cicle d’ESO. Amb aquesta jornada volem informar i acompanyar als nostres alumnes en la decisió que han de prendre un cop acabada l’ESO.

En aquesta edició del #EFKomprimit17 hem sumat 12 xerrades d’àmbit professional: disseny, infermeria, ràdio, bombers, dret, enginyeria, magisteri, mossos d’esquadra, periodisme, turisme, emprenedoria i economia. En aquestes xerrades ens han explicat en què consisteix la seva feina, el dia a dia, i sobretot els valors professionals associats. Molts d’ells ens han remarcat que el que importa és l’actitud.

A la tarda també hem tingut una taula rodona amb la participació d’exalumnes del centre que en aquests moments estan cursant batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i graus universitaris. Han coincidit en que el que valoren més de l’escola són els hàbits de treball i els valors. Els han recomanat que estudiïn el que els hi agrada i que hi posin el màxim d’esforç possible, que el resultat és igual si has donat el màxim.

Coincidint amb el #EFKomprimit17, Radio Vilafant, que celebra 35 anys, ha emès el seu magazine “Quin mati” en directe des de l’escola. Els alumnes de 5è de primària i 1r i 4t d’ESO han pogut presenciar com es fa un programa de ràdio, participar-hi i fins i tot fer de periodistes.

Des de l’escola volem agrair a tots els professionals, exalumnes i a Ràdio Vilafant haver estat avui amb nosaltres i fer possible aquesta jornada!