dilluns, 14 de maig del 2018

Escola Verda.


Primera reunió representants d’Escola Verda 
a les Escolàpies Figueres

El passat divendres 11 de maig es van reunir per primera vegada els representants de cada classe d’Escola Verda. 

La Carla Rebollo i en Pere Montserrat, dins del Projecte Sinergia, han estat treballant per la creació d’aquest espai de reunió des d’on dinamitzar accions per millorar la nostra escola des del punt de vista de ser més sostenible, amb la participació d’alumnat i professorat.

Primer han anat a les classes a partir de 3r de primària a explicar el projecte, per tal de que cada classe escollis el seu representant i tots els i les alumnes poguessin proposar un logo i un nom per aquest espai de reunió.

Els representants escollits són Àlex Cabezas, Sara Ruiz, Gala Cuadrado, Marc Ayats, Èric Muñoz, Martina Pujulà, Victor Guerrero, Pau Escobar, Carla Bosch, Jofre Cebrià, Malena Casale, Martí Armengol, Mariona Carbó, Aram Turró i Maria Lapedra.

Els representants del professorat són Cristina Vilanova, Montse Gallego, Sandra Palomeras, Sol Reverter, Esteve Mirangels i Roser Salip.

En aquesta primera reunió es va escollir el nom, Parlament ECOlàpies -proposat per un alumne de 1rESOB-, es va votar el logo, es van distribuir les funcions per cada membre i es van acordar tasques per la propera reunió.

Per altra banda s’ha creat un bloc (efescolaverda.blogspot.com), una conta de Twitter i una altra d’Instagram (@EFEscolaVerda) des d’on ens podeu seguir. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada