dimarts, 12 de novembre del 2019

Consell Ciutadà d’Infants de Figueres.


El passat 8 de novembre, els nens i les nenes, els joves i les joves del Consell Ciutadà d’Infants de Figueres es varen reunir durant el matí per tal de començar el nou curs.

En primer lloc, les dinamitzadores del Consell van explicar a partir dels consellers i dels professors què és un Consell d’Infants i en Lluís Carrasco ens va explicar què és el CNIAC (Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya) i què van fer durant les passades colònies. Cal recordar que en Lluís ens representa, a tot Figueres, al CNIAC (va ser el representant més votat de la nostra ciutat a partir dels mateixos i de les mateixes consellers/es).

En segon lloc es van dividir els/les consellers/es infantils i els/les adolescents.

Els professors van fer el mateix.

Els conseller/eres infantils van fer un dibuix on explicaven com hauria de ser un conseller i van dibuixar el que té d’essencial una ciutat.

El professorat infantil va fer un dibuix on explicaven com ha de ser un professor/ora que acompanya els consellers a les reunions.

Els consellers/eres i professors/res van escriure unes preguntes sobre la relació consell-centres i les van respondre.

En tercer lloc vam posar les idees en comú i ens van explicar com anirien les colònies.

Finalment, la nostra alcaldessa Agnès Lladó i Saus ens va dirigir unes paraules, ens va animar a començar el curs amb energia i els consellers/eres li van fer algunes preguntes.

Els consellers i les conselleres del CCIF i en Jordi Esteba.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada