divendres, 5 de febrer del 2016

Vine a veure’ns!

Aquest passat dijous 4 de febrer, hem celebrat la primera jornada de la campanya: Vine a veure’ns! Aquesta iniciativa per primera vegada ha permès a les famílies de l’Escola entrar a les classes dels seus fills i filles un dia de classe. Les famílies han estat acompanyades per l’alumnat de 4t d’ESO. Aquests han portat a terme tot allò après al taller d’oralitat ja que han sigut els encarregats de fer de guies i explicar alguns aspectes del centre.

La visita s’ha iniciat amb una breu presentació i explicació de la jornada per part de l’equip directiu. A continuació i amb petits grups, les famílies han visitat tres aules. Un cop a dins de la classe i després de la benvinguda del professorat, cada mestre ha explicat allò que s’estava treballant.

L’èxit d’aquestes jornades es veu reflectit amb les inscripcions i la valoració molt positiva de les famílies. Els quatre torns s’han omplert. Aquest fet ha provocat que quasi 100 famílies de l’Escola i més de 140 persones tinguin la possibilitat de visitar el centre en directe. En podeu fer un seguiment al Twitter de l’Escola.

Finalment recordar que les jornades del Vine a veure’ns! formen part d’un mes de febrer amb moltes activitats centrades en conèixer l’Escola i les famílies. El proper dia 11 a les 20.30h la Maria Helena Tolosa farà la xerrada: “Els adolescents… poden ser encantadors!”. I per acabar, els dies 21 i 27 de febrer a les 11.00h se celebraran les portes obertes per a les famílies que desitgen portar els seus fills a l’Escola.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada