dimecres, 2 de març del 2016

Proves d´anglès: The Fonix


Sis alumnes de les Escolàpies Figueres participen a les proves d´anglès The Fonix. 
 
El passat cap de setmana, una representació d’alumnes de 5è i 6è de Primària i de 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO l’Escola van participar en la fase territorial del 9è concurs interescolar d’anglès The Fonix, que va tenir lloc a la Facultat Politècnica de la UdG. 
 
La prova, que està adequada segons el nivell d’edat al qual pertoca, constava d’una part de vocabulari, una comprensió lectora i una redacció, tot basat en l’àmbit dels descobriments i les invencions. En el cas que algun d’aquests alumnes quedés classificat, això li permetria participar en la gran final de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona el dia 16 d’abril. 
 
El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada