dijous, 21 d’abril del 2016

IV Festival de cançó 2016. Màscares fora.

Ahir, 20 d’abril, va tenir lloc el IV Festival de cançó de la nostra escola. Aquest cop el valor a treballar era “màscares fora!”, unes paraules que ens conviden a ser nosaltres mateixos sense pors ni vergonyes. 

La presentació de l’espectacle va córrer a càrrec dels més petits, la mainada de 3r de primària. Ens van interpretar la cançó “ Màscares fora” amb una performance molt interessant basada en màscares que ells mateixos i mateixes havien fet. 

Tot seguit, va iniciar el concurs de primària. Totes les actuacions van tenir un gran nivell però va ser la classe de 6è B la que es va endur la millor valoració del jurat amb la cançó “I walking on sun shine”. Pel que fa a secundària, el nivell no va pas baixar i el grup de 1r B va guanyar el concurs amb la cançó “ Dear future Husband” amb només dos dècimes de diferencia respecte als “Rainning men” de 2n A. 

Per acabar, agrair a tothom que va fer possible aquesta petita joia musical que tenim la sort de gaudir a la nostra escola: als presentadors, al personal del Teatre Jardí, als professors i, sobretot, als nostres alumnes que s’impliquen per la mera satisfacció de fer passar una bona estona a tots vosaltres.

 L’any que ve, més i millor! The show must go on!































Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada