dimarts, 12 de febrer del 2019

Som Escola Verda.



Aquest curs 18-19, el Departament de Territori i Sostenibilitat ens ha concedit la distinció d’Escola Verda.

Per celebrar-ho hem fet un acte on ha assistit la il·lustríssima sra Núria Galimany, regidora d’Educació, Infància, Joventut, Acció Cívica i Drets Civils de l’Ajuntament de Figueres, el president de l’Ampa, Pere Palomera i tots els membres del comitè ambiental ECOlàpies.
En aquest acte la Sra Núria Galimany ha animat a l’Escola i als membres del comitè ECOlàpies a incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre.

Coincidint amb l’acte, l’Albert Bosch ens ha ofert la xerrada “El nostre major repte, el Futur del Planeta, sobre sostenibilitat a l’alumnat des de 5è de primària fins a 2n d’ESO.

En aquesta xerrada ens ha compartit les seves aventures i reptes, i com va fer el pas de ser “Ego-aventurer” a ser “ECO-aventurer”, com es va adonar que estimar la natura no volia dir només gaudir-la i va prendre consciència que també calia respectar-la i protegir-la. Ens ha encoratjat a fer accions i canvis d’actituds que faran de la nostra escola i del nostre entorn un lloc més sostenible.

Parlament ECOlàpies

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada